Magazin > VIP
34 ogledov

Kate Winslet je spet samska

(Foto: Flynet) Žurnal24 main
Britanska igralka Kate Winslet je po štirih mesecih zveze prekinila z manekenom Louisom Dowlerjem in dodala, da želi biti nekaj časa sama.

Oskarjevka in Louis sta se spoznala na neki zabavi, potem ko sta Kate in njen nekdanji soprog Sam Mendes medijem razkrila, da sta se razšla.

 

Katini prijatelji so bili nad njeno novo zvezo navdušeni, saj so upali, da ji bo maneken pomagal preboleti propadli zakon s Samom. Pravijo, da je bila igralka ob Louisu srečna, predstavila ga je celo svojim staršem. Zdaj pa je, kot kaže, njune romance konec.

 

"Louis je bil samo zdravilo, ki ga je Kate potrebovala, da je prebolela težko ločitev. Skupaj sta se sicer imela super, a sta kmalu dojela, da njuna zveza ne funkcionira, saj Kate potrebuje več časa zase. Kljub temu je Louisu zelo hvaležna, a trenutno se želi osredotočiti na kariero in otroke," je povedal prijatelj zvezdnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.