Magazin > VIP
28 ogledov

Kate Winslet tretjič v zakon

Kate Winslet Ned Rocknroll FameFlynet
Igralka Kate Winslet je še tretjič dahnila usodni da.

Kate Winslet se je v začetku meseca poročila s svojim fantom Nedom RocknRollom. Poroka je bila v New Yorku v najožjem krogu družine. Med svati sta bila igralkina otroka, 12-letna Mia, ki jo ima s prvim možem Jimom Threapletonom, in devetletni Joe, ki ga ima z drugim možem, režiserjem Samom Mendesom.

Povabljenih je bilo le dvanajst najbližjih prijateljev srečnega para, med njimi je bil tudi igralec Leonardo DiCaprio, ki je njen najboljši prijatelj in je nevesto tudi oddal.

Zasebna poroka je potekala v predelanem hlevu. "Kate in Ned sta se poročila v zelo romantičnem in zasebnem obredu. Poroko sta načrtovala kar nekaj časa. Oba sta zelo srečna in zelo zaljubljena. Kate ima rada zasebnost in ni želela, da kdo izve," je povedal vir. Poročne načrte pa sta mladoporočenca skrivala tudi pred svojimi družinami.

Kate in Ned, ki je prej slišal na ime Abel Smith, sta se zaročila letos poleti. Skupaj sta eno leto. "Kate še nikoli ni bila tako srečna," je povedal njen prijatelj.

Ned je sicer nečak tajkuna sira Richarda Bransona in dela v njegovem podjetju Virgin Galactic.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.