Magazin > VIP
39 ogledov

Kate Winslet ušla smrti

kate
1/5
Žurnal24 main
Kate Winslet, ki je počitnikovala na karibskem zasebnem otoku Richarda Bransona, se je morala sredi noči reševati pred požarom, ki je izbruhnil v vili, kjer je bila nastanjena z otroki in partnerjem. Pomagala je rešiti tudi Bransonovo mater.

Kate Winslet je bila konec tedna z otrokoma Mio in Joejem ter partnerjem Louisom Dowlerjem med 20 gosti, ki so dopustovali na zasebnem posestvu britanskega milijarderja sira Richarda Bransona na otoku Necker na britanskih Deviških otokih, ko je v nedeljo ponoči v razkošni vili izbruhnil požar. Čeprav je vse zajel šok, se je vsem uspelo rešiti iz hiše, preden se je kdo poškodoval. "V hiši je bilo okoli 20 ljudi in vsem je uspelo pobegniti ven. Vsi se počutijo dobro," je povedal Branson, ki je bil nastanjen na bližnjem posestvu s svojo soprogo in sinom Samom.

Kate pa naj bi pomagala rešiti tudi Bransonovo mater, ki je bila prav tako nastanjena v hiši. "Lepa hvala Kate Winslet, ker je pomagala odpeljati mojo 90-letno mamo iz glavne hiše na varno," se je Branson zahvalil oskarjevki.

Do požara naj bi prišlo zaradi udara strele, Branson pa je povedal, da je vila popolnoma uničena. Požar je bil dokončno pogašen šele v ponedeljek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.