Magazin > VIP
9 ogledov

Kate: "Zakaj me poskuša Pippa uničiti?"

Pippa Middleton FameFlynet
Vojvodinji Catherine obnašanje mlajše sestrice ni prav nič všeč.

Žena princa Williama, Kate, je ogorčena nad obnašanjem svoje mlajše sestre Pippe. Nazadnje jo je ujezila s fotografijami iz Pariza. Pippa se je v mestu ljubezni namreč udeležila divje rojstnodnevne zabave in se fotografirala z vinjenim slavljencem, ki je okoli vratu nosil pasjo ovratnico in povodec. Kate se je po pomoč obrnila k materi in jo vprašala: "Zakaj me poskuša Pippa uničiti?“

Napela jih je seveda tudi 28-letni sestri, ki pa je, tako kot vedno, za svoje neprimerno obnašanje našla cel kup izgovorov. "Pippa ji je poskušala razložiti, da s posnetki nima nič. Situacija ji je enostavno ušla iz rok. Kate je obljubila, da se bo umirila. Pippa se počuti zelo krivo,“ je britanskim medijem izdal neimenovani vir.

To pa ni prvič, da sta si lepi sestri v laseh. Lani, na teniškem turnirju v Parizu, je Kate dobila občutek, da Pippa izkorišča svoje ime. Domov je namreč odnesla cel kup brezplačnih daril, kar se za sorodnico bodoče žene britanskega kralja ne spodobi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.