Magazin > VIP
61 ogledov

Katera bo najlepša soseda?

1/12
Žurnal24 main
Prihodnji teden bo v Grosuplju potekalo lepotno tekmovanje Lepa soseda 2009. Na svečani razglasitvi bomo spoznali najlepšo in spremljevalki, nastopili pa bodo tudi številni glasbeni gostje.

Lepotni izbor, ki pod okriljem časnika Dnevnik poteka že 12. leto zapored. Gre za lepotni izbor, ki je namenjen dekletom iz soseske. Bralci lahko vsak teden glasujejo za posamezno dekle, ki postane zmagovalka meseca. Vseh dvanajst finalistk pa tekmuje za mesto prve in druge spremljevalke, miss fotogeničnosti in za prvo mesto – Lepo sosedo 2009.

Dekleta se na izbor prijavijo s kupončkom, ki ga najdejo v tedniku Hopla. Vsak teden je objavljena fotografija in predstavljena le ena kandidatka (pri izbiri in koordinaciji deklet že peto leto sodeluje agencija Avdicija.com), tista med izbranimi kandidatkami, ki prejme največ glasov bralcev tednika, pa postane zmagovalka meseca.

Sklepna prireditev Lepa soseda 2009 s finalnim izborom in svečano razglasitvijo zmagovalke bo potekala 24. novembra 2009 ob 19.30 v Casinoju v Grosupljem.

Dekleta bo ocenjevala strokovna žirija v sestavi: Branko Pavlin, Tanja Keršmanc, Edo Šircelj, Iztok Race, Neža Kavšek in Damjan Music.

Na priredivi pa bodo nastopili Rebeka Dremelj, Manca Špik, Casanova, Nina Pušlar, Jacob, Apolonia, Miha Alujevič, Karma in Armin Muzaferija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.