Magazin > VIP
135 ogledov

Katera domača voditeljica je sveže zaročena?

Neža Marolt
1/2
Ana Fetih
Pred lepo voditeljico Golice TV Nežo Marolt je pod zvezdnatim nebom pokleknil rokometaš Igor Vujić.

Voditeljici in nekdanji lepi sosedi Neži Marolt se obeta poroka, saj jo je njen najdražji pred kratkim zasnubil na romantičnem križarjenju: "Zgodilo se je 28. junija nekje med Palmo de Mallorco in Ibizo, bila sva ravno na križarjenju in neke noči je pod zvezdami na vrhu palube pokleknil. Imel je tako tremo, da sem imela jaz zato še večjo, in čeprav sem pričakovala, kako zelo romantično bo, v tistem trenutku ni izpadlo tako. Ženska dobi veliko tremo, ko se ji to vprašanje dejansko zastavi. Bilo je pestro, tresla sem se, jokala pa nisem, čeprav sem mislila, da bom, in kar nekaj časa je čakal na moj da, saj sem bila tako živčna, da sem bila vse drugo, le človek ne," je izkušnjo opisala Neža in dodala:

"Bilo je presenečenje, vprašal je celo mojega očeta in doma so vsi vedeli, le jaz ne." Nežin srčni izbranec, rokometaš Igor Vujić, je pred kratkim prestopil k hrvaškemu prvoligašu Našice, zato imata golobčka trenutno zvezo na daljavo: "Vikendi so najini, med tednom pa tako ali tako delava. Po poroki pa se bo nekdo mogel preseliti, verjetno jaz, vendar mi zaradi tega ne bo težko."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.