Magazin > VIP
23 ogledov

Katera estradnica ima že tako velikega?

Mirna Reynolds Facebook
Naša pevka Mirna Reynolds, ki že nekaj časa živi v Nemčiji, preživlja zadnje tedne v nosečnosti. Njen trebušček je že tako velik, da že komaj čaka na porod.

Mirna je pred nekaj dnevi na svojem Facebook profilu objavila fotografijo, na kateri ponosno razkazuje svoj velik trebušček, iz katerega bo čez nekaj tednov prišel njen prvorojenček. Mirna nam je izdala, da je za svojega sina izbrala ime Luca, zanj pa je tudi že vse pripravljeno. Zdaj preostane le še čakanje na popadke, kar si bo pevka popestrila s hišnimi opravili. "Vse, kar bom zadnje dni še počela, je nevrotično čiščenje in pospravljanje, s čimer imam probleme že od nekdaj (smeh)."

Probleme pa ji zadnje čase povzroča tudi rastoči trebušček. "Čeprav mi nosečnost že od samega začetka daje občutek posebne sreče in vznesenosti, in zato tudi precej z lahkoto prenašam vse nosečniske tegobe, moram priznati, da pa je zadnje dni moj vsakdan že precej naporen in noči neprespane. Tako da si zdaj že res želim čim prej roditi," nam je zaupala in dodala, da jo je poroda malo strah, a ne pretirano. "Potrpeti nekaj ur bolečine se mi namreč zdi zelo nizka cena za to, da daš življenje novemu bitju in da postaneš mamica. Po eni strani se na nek način prav veselim te izkušnje in čutim, da bom vse skupaj prenesla čisto herojsko."

Mirna namerava v poletnem času spet priti v Slovenijo, kjer jo čakajo glasbene obveznosti, vrnila pa se bo tudi zato, da bo njen sin začel spoznavati domovino svoje mamice. "To se mi zdi zelo pomembno, četudi bomo živeli v Nemčiji."

Komentarjev 1
  • maneken 07:57 28.april 2013.

    Ogabni ste Žurnal! Brez okusa.