Magazin > VIP
24 ogledov

Katera ima tak tatu?

Nov Rihannin tatu.
1/3
Instagram
Nov zvezdniški tatu pevkine oboževalce deli v sve skupini - na tiste, ki ga obožujejo in na tiste, ki so ga oklicali za zelo grdega. Še dobro, da je zvezdnici všeč!

V začetku meseca je Rihanna razkrila, da si je desnico tetovirala na tradicionalni način, z dletom in kladivom in da je bil to najbolj boleče doživetje. A pevka z njem ni bila zadovoljna in je tatu ta teden povečala, spremenila in prekrila dele, ki ji niso bili všeč.

Umetnina na desnici je nastajala 11 ur. Tetovator Bang Bang McCurdy je za E! Povedal, da je novi tatu nastajal od sedmih zjutraj do polnoči: "Risali smo in spreminjali stvari. Vmes sem si vzel malo odmora in je s tetoviranjem nadaljevala Cally-Jo, nato sva se spet zamenjala.“ Tato je narejen po vzoru indijskih poslikav na rokah s kano, razlaga tetovator in dodaja: "Želeli smo ustvariti nekaj zelo dekorativnega, ženstvenega in seksi. Morali smo delati s tem, kar je že imela, kar ni bilo lahko, združiti smo morali dva različna stila."

Kot je še povedal tetovator, je Rihanna s končnim videzom zelo zadovoljna: "Tatu absolutno ljubi! Ljubi ga!“ Dodaja, da je to zelo pomembno, saj je ta na zelo vidnem mestu in se ga ne da skriti ali prekriti. Še dobro! Si predstavljate, kakšen tatu bi nastal, če bi se pevka odločila prekriti tudi tega?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.