Magazin > VIP
96 ogledov

Katera slavna Slovenka je pokazala joško?

April Youtube
Priljubljena slovenska pevka April je pred kratkim izdala svoj prvi videospot, v katerem pa je razkrila tudi nekoliko več, kot je želela – svojo levo bradavičko.

Slovenska pevka April je prejšnji teden predstavila svoj prvi videospot za uspešnico My FB Song ter ob tem povedala: "Videospot se mi zdi ful hud! Pred premiero sem ga pogledala že ene petdesetkrat, priznam, ful mi je hud. Je vse, kar sem hotela za svoj prvi videospot." Vendar pa je kljub številnim ogledom očitno spregledala, da je v spotu pokazala več, kot je verjetno želela. Skrbnemu očesu namreč ne uide njena razgaljena bradavička v drugi polovici posnetka.

Ta "malenkost" sicer ni ušla le očem mlade pevke, temveč tudi ustvarjalcem videospota, med drugim tudi njenemu producentu Raayu. Kako je lahko prišlo do tega? "Spot smo si ogledali enih tri tisočkrat in tega nismo opazili. Tudi na premieri ni nihče opazil bradavičke," nam je povedal Raay, ki je priznal, da jo je opazil šele, ko so ga na to opozorili. "Šlo je za lapsus," je priznal ter dodal: "Ni bila ravno vesela, ampak saj bi lahko tudi sama opazila."

Napako so sicer že odpravili, DVD-je z njenim videospotom pa bodo zaradi tega izdali z dvodnevno zamudo. "Kader je že odstranjen in uradna televizijska verzija bo popravljena," je povedal ter dodal, da posnetka z YouTuba ne bodo umikali, saj je naložen preko španske založbe, ki ga je izdala. Raay sicer ne verjame, da bi to kakorkoli škodovalo ali koristilo promociji njenega videospota: "Dvomim, da bi si kdo videospot ogledal prav zaradi bradavičke, saj se je ne vidi veliko."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.