Magazin > VIP
19 ogledov

Katera zajčica bo sedla za mikrofon?

Matjaž Kitak Žurnal24 main
Nekdanji glasbeni menedžer in piarovec Matjaž Kitak bo kmalu uresničil svojo dolgoletno željo in sedel pred radijski mikrofon. Njegova sovoditeljica pa bo nekdanja Playboyeva zajčica.

Oddaja, ki se bo imenovala Razkrito, bo predvajana na nekaj radijskih postajah po Sloveniji, Matjažu pa bo na sovoditeljskem stolčku delala družbo nekdanja Playboyeva zajčica, katere ime bo očem javnosti razkrito že v prihodnjih dneh.

Matjaž Kitak, ki bo tudi avtor radijske oddaje, pravi, da bo oddaja zanimiva in bo spominjala na neke vrste pogovorni šov. Na komercialnih radijskih postajah se bo predvajala enkrat na teden v večernih urah, dolga bo dve uri, v njej pa bosta Kitak in vroča sovoditeljica gostila slovenske estradnike. Novopečeni radijski voditelj o svojem povratku na sceno razlaga: "Odločil sem se, da se vrnem na sceno, ker me je k temu spodbudilo mnogo prijateljev iz estrade. Želel sem se vrniti kot voditelj. To je bila moja dolgoletna želja. Zdaj sem tukaj in pripravljam nekaj zelo provokativnega."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.