Magazin > VIP
1008 ogledov

Katere znane Slovenke so za nudizem

Jasna Kuljaj
1/5
Mediaspeed.net
Preverite, katere znane Slovenke na počitnicah uživajo v Evinem kostumu.

Poletje je čas, ko so marsikatere krpice povsem odveč, nekateri pa imajo dovolj poguma, da jih na plaži tudi odvržejo. Ena takšnih je Tanja Žagar, ki golo prepuščanje soncu in morju prakticira že nekaj let. "Sem za nudizem, seveda. Kje pa to počnem, pa naj ostane skrivnost (smeh). To je najlepši občutek, ko daš kopalke dol in zaplavaša v morju. To je nekaj prečudovitega." Z njo se strinja tudi Jasna Kuljaj: "Kopalke me vedno bolj motijo in vedno bolj postajam specialist za kotičke, kjer vem, da ne bo nikogar. Tistih uradnih nudističnih plaž pa ne obiskujem, bolj take, kjer si lahko gol, pa te nihče ne vidi."

Gole le na samem

Do golote na počitnicah je malo bolj skeptična Manca Špik, ki se za zdaj še najbolje počuti v kopalkah, a morda se bo to v prihodnosti spremenilo. "Še nikoli nisem bila na nudistični plaži, ampak mogoče bi me enkrat zasvojilo, ko bi poskusila plavati brez kopalk. Mislim, da bi se potem lahko navadila." Malce bolj zadržani pa sta Danica Lovenjak in Nina Pušlar, ki v Evinem kostumu uživata le, ko sta povsem prepričani, da sta na samem. "Na plaži ne odvržem kopalk, v Sloveniji sploh ne. V tujini mogoče, če sem na ladji ali na čolnu, sicer pa ne," nam je zaupala Danica, podobno pa razmišlja tudi Nina. "Če sem kje na samem, to že, načeloma pa javnih nudističnih plaž ne obiskujem."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.