Magazin > VIP
32 ogledov

Kateremu zvezdniku Američani zaupajo najmanj

Kristen Stewart
1/6
EPA
Sodeč po lestvici zvezdnikov, katerim Američani najbolj zaupajo, se je na najbolj nezavidljivem mestu znašla igralka Kristen Stewart, saj so jo uvrstili na zadnje mesto. Njej in Tomu Cruisu zaupajo najmanj.

Revija Reader's Digest je sestavila seznam 200 najvplivnejših ameriških zvezdnikov iz 15 različnih poklicev. Več kot tisoč bralcev so nato prosili, naj pri vsakem znanem imenu označijo, kako vredni zaupanja se jim zdijo. Morali so upoštevati karakter, talent, zagnanost, moralo, sporočilo, ki ga predajajo javnosti in iskrenost.

Najnižji odstotek (24 %) si je prislužila Kristen Stewart, čeprav je zaenkrat najbolje plačana igralka v Hollywoodu. Moški zvezdnik, ki mu Američani najmanj zaupajo, je Tom Cruise, ki se je s 27 odstotki uvrstil tik pred Kristen.

Med tistimi, ki pa se Američanom zdijo najbolj zaupanja vredni, so Tom Hanks in Sandra Bullock, ki sta dosegla najvišji odstotek (65 % in 63 %), ter Denzel Washington in Meryl Streep, ki sta jima tik za petami (62 % in 61 %).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.