Magazin > VIP
123 ogledov

Kateri slavni Slovenec pokazal golo zadnjico?

radio center
1/5
Žurnal24 main
Tritedensko opravljanje zrelostnega izpita, na katerem Tim Kores in Boštjan Klun po Sloveniji prepričujeta Slovence, da sta primeren voditeljski par, se kmalu izteče.

Ta teden sta se tako potepala po Dolenjskem, kjer sta obiskala Miho, ki je slep od rojstva, živi na kmetiji in obožuje adrenalin. Klun in Kori sta mu pripravila prav posebno darilo - v dopisu, napisanem z Braillovo pisavo, sta mu poklonila akrobatski polet s Petrom Podlunškom, najboljšim slovenskim akrobatskim pilotom.

Kori prav nič seksi

Dvojica je sicer presenetila tudi na kopališču v Mariboru, kjer si je Tim nadel mankini oziroma "Borat" kopalke in se v njih pomeril z izkušenim plavalcem. Pravi, da so ga kopalke ovirale pri zmagi ...

Danes pa sta se zabavala v Celju, pri poslušalki Nini, ki dela v pekarni. Tima so ponovno "namočili", saj je dobil v obraz torto.

Na Timovo srečo se njuna turneja počasi zaključuje, saj bosta na voditeljski stolček sedla že 1. oktobra in vodila jutranji program na Radiu Center. Če bi radi, da obiščeta tudi vas, imate še pet dni časa, da se na spletni strani Radia Center prijavite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.