Magazin > VIP
11 ogledov

Kateri zvezdnik je najgrši?

Anne Hathaway Žurnal24 main
Zrcalce, zrcalce na iPhonu povej, kdo najgrši v deželi je tej! Lepota ni več v ospredju. Zdaj se vsi sprašujejo, koga je mati narava pri deljenju lepote spregledala.

Za novi trend je kriva nova aplikacija za iPhone, ki se ji reče Ugly Meter (števec grdote). App je tako popularen, da so o njem poročale tudi največje televizijske postaje, kot so ABC, NBC in Fox News. "Igračka" je takšen hit, da se je v nekaj dneh prebila na lestvico 10 najbolj popularnih iPhone aplikacij v ZDA in Veliki Britaniji.

Kako deluje?
Na zaslonu se pojavi maska, v katero ujamete obraz, ki ga želite fotografirati. Obraz števec oceni in v nekaj sekundah se na mobilniku pojavi rezultat. Nič točk pomeni, da oseba ne bi mogla biti lepša, 10 točk pa priča o nasprotnem dejstvu. Čeprav je rezultat odvisen od tega, kako natančno se obraz prilega maski (če oseba nagne obraz in ta zdrsne iz okvira, bo rezultat takoj višji), in je zato zelo nenatančen, se Hollywoodčani z aplikacijo radi igrajo.

Poskusni zajčki so, le kako bi lahko bilo drugače, zvezdniki. Uporabniki appa v revijah poiščejo svojega najljubšega zvezdnika, ga fotografirajo in tako preverijo, kako visoko na lestvici lepote se bodo znašli.

In rezultati so presenetljivi. Poglejmo rezultate Angeline Jolie in Jennifer Aniston. Rezultat Jolijeve je 1,8 točke in komentar se glasi: "Vedno ste najbolj seksi oseba v prostoru." Anistonova pa v povprečju dosega rezultat 8,2. "Tako ste grdi, da se ob pogledu na vas orosi celo stekleno oko," pa se glasi razsodba programa. Jennifer, nič hudega. Brad Pitt po mnenju aplikacije ni veliko lepši od tebe. Nabral je namreč 8 točk.

"Če bi lepota ubijala, bi bili orožje za množično uničenje," pa je komentar, ki sta ga dobila George Clooney in Sarah Jessica Parker, ki po mnenju števca spadata na sam vrh lestvice lepih zvezdnikov. Lep je tudi Johnny Depp. Ob pogledu nanj se začne taliti led.

Anne Hathaway pa komentarja na račun svoje lepote oziroma grdote verjetno ne bo vesela. App je namreč mnenja, da bi z njenim obrazom lahko pregnali podgane. Nič lepši menda ni Robert Pattinson. "K vam se niti bumerang ne vrne," pravi aplikacija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.