Magazin > VIP
33 ogledov

Katherine Jackson spregovorila

Katherine Jackson (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Katherine Jackson je prvič po smrti svojega sina Michaela Jacksona dala televizijski intervju.

V ponedeljek so objavili intervju s Katherine Jackson, materjo tragično preminulega Michaela Jacksona. S Katherine in s pevčevimi tremi otroki je govorila televizijska voditeljica Oprah Winfrey.

Katherine ni mogla zadrževati solz
Jacksonova je med drugim spregovorila tudi o trenutku, ko je izvedela, da njen sin ni več med živimi. Njen mož Joe jo je tistega dne poklical in ji povedal, da so iz Michaelove hiše nekoga odpeljali v bolnišnico. Tam pa ji je žalostno novico sporočil zvezdnikov zdravnik dr. Conrad Murray. "Joe mi je rekel, naj pridem v bolnišnico. Vso pot do tja sem molila. Takrat je bil že mrtev, a tega mi še nihče ni povedal. Globoko v srcu pa sem čutila, da je nekaj narobe. /.../ V bolnišnici smo bili kar lep čas, preden nam je Murray povedal za smrt. Veliko in dolgo je govoril. Le tega se spominjam," je izjavila Jacksonova.

Najhuje je prizadelo Paris
V bolnišnici so na svojega očeta čakali tudi Jackovi trije otroci: Paris, Blanket in Prince. "Jokali so. Mislila sem, da se bo Paris onesvestila. Ves čas je ponavljala: 'Očka, brez tebe ne morem živeti. Želim biti s tabo, želim iti s tabo.' Zelo so se mi smilili."

Od tistega dne dalje otroci živijo pri svoji babici.

"Bil je najboljši očka"
Paris in Prince zdaj obiskujeta javno šolo. Med intervjujem je bila še zlasti zgovorna Paris, ki je svojega očeta označila za "čisto običajnega in najboljšega očeta na svetu." "Bil je tudi odličen kuhar," je še dodala 12-letnica. Otroci so se spominjali tudi skupnih sprehodov, obiskov muzejev in nočnih piknikov v Las Vegasu. Izdali so tudi, da je bila njihova vzgoja stroga in da jih maske, ki so jih morali nositi v javnosti, niso motile. "Tako nas je zaščitil," je izjavila Paris in razložila, da so maske nosili le, kadar so bili z očetom. Ko so se sprehajali z varuško, niso bili našemljeni, saj so jih paparaci, ki jih niso prepoznali, pustili pri miru.

Ne bosta pela
Vse od smrti velikega Jacksona se govori, da Joe Jackson otroke sili v pevsko kariero. Temu menda ni tako. Prince pravi, da bi bil rad režiser in producent, Paris pa igralka. Kot kaže, v družini še vedno velja načelo: The show must go on (Šov se mora nadaljevati).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.