Magazin > VIP
33 ogledov

Katherine: "Sumim, kdo bi lahko stal za tem"

Katherine Jackson FameFlynet
Dvainosemdesetletna mama Michaela Jacksona, Katherine, je obupana zaradi izgubljenega skrbništva nad otroki svojega pokojnega sina.

Le nekaj ur potem, ko se je razvedelo, da je Katherine Jackson sodišče odvzelo skrbništvo nad tremi otroki njenega pokojnega sina, Michaela Jacksona, Paris, Princeom in Blanketom ter za začasnega skrbnika določilo njenega vnuka T. J.-ja, sina Michaelovega brata Tita, je babica Jackson za ABC podala sicer na trenutke nekoliko zmedeno izjavo. "Obupana sem, da so mi v času, ko me ni bilo, vzeli vnuke," je povedala ter spregovorila tudi o govoricah, da so jo njeni otroci zadrževali v Arizoni proti njeni volji: "Krožijo govorice, da so me ugrabili. Danes sem tukaj, da bi vsem pokazala, da sem v redu. Moji otroci mi ne bi nikoli naredili česa takega. Zelo neumno je od ljudi, da tem govoricam verjamejo."

Zakaj pa se v vsem tem času ni javila svojim vnukom? "Eden od razlogov, zaradi katerih jih nisem poklicala, je bil, da med dopustom nisem želela sprejemati nobenih telefonskih klicev," je pojasnila ter dodala, da je v tem času T.J.-ja zadolžila, da skrbi zanje, poleg tega pa naj bi vnaprej poskrbela in organizirala tudi vse ostalo. Pa vendar je medtem izgubila skrbništvo. "Povedala sem mu, da mu ne bi bilo treba takoj podpisati papirjev za skrbništvo. Ne vem, kdo mu je to svetoval," je izjavila ter še dodala: "Mislim, da je bilo zaslišanje osnovano na kupu laži, vendar se mi kar dozdeva, kdo to počne in kdo stoji za tem."

Verjetno pa bo šele čas pokazal, kaj je v ozadju te družinske drame. Je navsezadnje le mogoče, da je v igri Michaelova dediščina?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.