Magazin > VIP
33 ogledov

Katie bo Toma dobro ožela

Tom Cruise in Katie Holmes Žurnal24 main
Katie Holmes bo od Toma Cruisa na leto dobila 400 tisoč dolarjev preživnine za njuno hčer Suri in ničesar drugega.

Drama okoli Toma in Katie očitno prihaja h koncu. Kot kaže, Katie ne bo prejemala preživnine zase, prejemala pa jo bo za hčerko Suri, za katero bo Tom na leto izplačal 400 tisoč dolarjev (pibližno 315 tisoč evrov). To pomeni, da bo 33-letna zvezdnica na mesec dobivala nekaj več kot 26 tisoč evrov. Tom bo moral denar za Suri nakazovati naslednjih 12 let, dokler ne bo dopolnila 18 let. Skupno bo moral za svojo hčer torej plačati približno 3,8 milijona evrov.

Sicer pa sta se zvezdnika skupaj dogovorila, da se Suri ne bo šolala v internatu, Tom pa je pristal tudi na to, da bo skrbel za vse njene stroške, ki vključujejo zdravstveno oskrbo in šolanje.

Odkar sta se ločila, je Katie povsem drugačna, kar so opazili predvsem njeni prijatelji. "Večkrat obišče svojo družino, osredotoča se na svojo kariero in nič več ne živi v strahu pred scientologijo. Postala je nova ženska."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.