Magazin > VIP
25 ogledov

Katie dobila, kar je hotela

Katie Holmes FameFlynet
Katie Holmes bodo dodelili primarno skrbništvo nad Suri. Poleg tega bo dobila 12,5 milijona evrov.

Tom Cruise in Katie Holmes sta včeraj izdala skupno izjavo, v katerem sta sporočila, da sta dosegla dogovor. Oba o podrobnostih še molčita, če pa gre verjeti ameriškim medijem, bo Katie Holmes dobila primarno skrbništvo nad hčerko Suri. Igralka si je sicer želela polno, a naj bi bila tudi s primarnim zadovoljna. Svojo hčerko naj bi igralka že vpisala v katoliško šolo. "Katie se je zadeve lotila zelo pametno. Tom bo Suri lahko videval, a se bo moral držati pravil," je povedal vir in dodal, da se bo zvezdnik z omejenimi obiski sicer težko sprijaznil. "Toma misel, da Suri ne bo veliko videval, žalosti. Vidi se, da ljubi svoje otroke." Eno od pravil, ki jih je postavila Katie, naj bi bilo to, da bo Tom otroka lahko videval le v družbi varuške in telesnih stražarjev. Poleg tega naj bi bilo v dogovoru natančno določeno, katere verske teme bo Tom lahko delil s hčerko in katerih ne.

Kompromisov pa ni bilo treba sprejeti le Cruisu, ampak tudi Katie. "Gre za veliko stvari. Kot sem slišal, so zadeve zapletene. Ena odločba je zaupna. A to za Katie ni pomembno. Suri in ona sta zdaj svobodni," pa je izdal drugi insajder.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.