Magazin > VIP
3037 ogledov

Katie Holmes: Mama njenega ljubimca povzroča težave

katie holmes, emilio vitolo Profimedia
Nad sinom je razočarana.

Katie Holmes že nekaj tednov javno ljubimka s svojim novim, osem let mlajšim ljubimcem, znanim kuharjem Emiliem Vitolom. Paparaci so par že večkrat ujeli na ulici, kjer sta si izmenjevala nežnosti in se požvižgala na očividce.

Katie že lep čas ni bila videti tako srečna, na žalost pa obstaja ena oseba, ki na to ljubezen gleda zelo kritično – Emilijeva mama, Lourdes Vitolo.

Mama Vitolo naj bi bila jezna, ko je izvedela, da je njen sin za zvezdnico zapustil svojo zaročenko, modno oblikovalko Rachel Emmons. "Lourdes je mnenja, da je sina bolje vzgojila. Ni ji bilo všeč, kako je Emilio ravnal,“ je povedal vir, neki drugi poznavalec razmer v družini Vitolo pa pravi, da je bila zveza z Rachel že lep čas v krizi. "Ni se izšlo,“ je izjavil.

Komentarjev 1
  • Avatar ovca
    ovca 11:31 06.oktober 2020.

    In kaj njegovo mater briga, s kom hodi njen sin? Je polnoleten in se nima kaj vtikati! Aja, izgubila je kontrolo nad njim. Drage matere, to spada k ciklju življenja. V rani mladosti ste pač prve, potem pa, če se ...prikaži več normalno obnašate, druge. TO JE REALNO ŽIVLJENJE!