Magazin > VIP
319 ogledov

Katie Holmes osramočena v restavraciji

Katie Holmes FameFlynet
Igralka Katie Holmes je bila zelo osramočena, ko je v neki newyorški restavraciji videla skupino ljudi, ki so nosili majico z napisom Osvobodite Katie.

Katie in njena hčerka Suri sta se nedavno odpravili na večerjo v newyorško restavracijo, kjer je 33-letna igralka doživela neprijetno presenečenje. Za sosednjo mizo je sedela skupina ljudi, ki je praznovala noč čarovnic tako, da so nosili majice z napisom Osvobodite Katie in Rešite Suri. Njihova gesla so nastala še v času, ko je bila Katie poročena s Tomom, s tem pa so jo želeli pozvati, naj zapusti igralca. Neki moški iz skupine je bil tako oblečen v mladega Toma iz filma Top Gun, a so se vsi nemudoma zakrili, ko so ugotovili, kdo sedi pri sosednji mizi. "Ko so se usedli, so si s Katie izmenjali hiter pogled, nato pa zakrili majice. Katie je ostala mirna in ni rekla ničesar," je za časnik New York Post povedal vir.

Sicer se Katie trudi, da bi začela na novo, a za zdaj neuspešno. Menda naj bi bila že pripravljena na zmenke, pri čemer naj bi ji pomagal celo njen oče Martin.

Komentarjev 1