Magazin > VIP
17 ogledov

Katie od Toma ne bo dobila nič

Katie Holmes FameFlynet
Katie Holmes po zadnjih informacijah po ločitvi od Toma Cruisa ne bo dobila nič, saj je tako zapisano v predporočni pogodbi. A Katie se na to ne ozira.

Pred novembrsko poroko leta 2006 sta Katie in Tom podpisala predporočno pogodbo, v kateri je zapisano, da Katie ob ločitvi ostane praznih rok. Pred dnevi se je sicer govorilo, da bo zvezdnica dobila 15 milijonov dolarjev, tri milijone za vsako leto zakona, a kot kaže ji bo ostalo samo lastno premoženje. "Katie ni do denarja, ona ni takšno dekle. Rada ima svoje delo," je za ameriški spletni portal TMZ povedal neimenovani vir.

Je pa Katie zato odločena, da bo dobila polno skrbništvo nad Suri, to je menda edino, kar si želi od Toma. Če ji bo to uspelo, ji ne uide tudi njegov denar, saj bo moral za hčerko plačevati mastno preživnino. Višina te je namreč odvisna od tega, kako je otrok živel pred ločitvijo, in Suri je vsekakor živela na veliki nogi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.