Magazin > VIP
41 ogledov

Katie odvisna od "pranja možganov"

Prepogosto obiskovanje terapij naj bi Katie začelo škodovati. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Če gre verjeti ameriškim medijem, je šla Katie Holmes predaleč. Zvezdnica je namreč zasvojena z zdravljenjem, katerega glavni namen je pranje možganov. Vsega pa je kriva privrženost scientologiji.

Katie naj bi po poročanju ameriških medijev že več mesecev obiskovala terapije, katerih glavni namen je pranje možganov. Pri terapiji mora pacient v rokah držati majhno napravo, ki spominja na detektor laži in spremlja ter meri razpoloženje stranke.

 

Nekdanji privrženci scientologije pravijo, da je postopek na las podoben pranju možganov. "Naprava, ki jo mora pacient držati v rokah, v možgane pošilja majhne elektrošoke, telo pa navdaja z endorfini, ki na stranko delujejo zelo pomirjajoče in poživljajoče," je pojasnil nekdanji scientolog Arnaldo Lerma.

 

Glavni namen zdravljenja, ki naj bi ga obiskovali vsi scientologi, je navdajanje s hormoni sreče in nekakšna potlačitev težav. Lerma dodaja, da v tem ni nič slabega, a le, če se terapije ne obiskuje prepogosto. Česar pa Katie žal ne upošteva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.