Magazin > VIP
16 ogledov

Katie poiskala profesionalno pomoč

Katie Holmes FameFlynet
Katie Holmes, ki je konec junija oznanila, da zapušča svojega moža Toma Cruisa, je poiskala profesionalno pomoč.

Da bi lažje prebolela konec zakona s Tomom Cruisom in čimprej nadaljevala s svojim življenjem, je Katie najela tako imenovanega trenerja za samozavest, ki ji bo pomagal spet najti sebe in ponovno zaživeti. Čeprav je zvezdnica pokazala veliko poguma, ko se je odločila zapustiti Toma, je po besedah prijateljev zelo zmedena in še ne ve, kako bi si zgradila življenje brez njega. "Katie želi spet najti samo sebe, želi ugotoviti, kdo sploh je. Pet let je živela po Tomovih navodilih, zato je zanjo precej težko. Odločila se je, da bo poiskala profesionalno pomoč, trenerja za samozavest, h kateremu hodi enkrat na teden," je izdal neimnovani vir.

Katie je zadnje dneve videti srečna in dobre volje, a znotraj se očitno še vedno skriva negotovost. Njeni prijatelji pravijo, da mora na novo zgraditi svojo samozavest, saj je v zakonu s Tomom povsem izgubila identiteto. "Nikakor ne obžaluje, da je končala zakon, a ni si predstavljala, da bo samsko življenje zanjo tako težko," je še razkril njen prijatelj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.