Magazin > VIP
31 ogledov

Katie presenetila s tvitom o splavu

Katie Price FameFlynet
Britanska starleta Katie Price, ki je v blaženem stanju, je na svojem Twitterju objavila skrivnostni tvit o možnem splavu.

"Če bom izgubila tega otroka, bom za to okrivila določene ljudi. Nekateri ljudje so tako kruti in še zdaleč ne to, za kar se izdajajo. Kruto, kruto, kruto," je zapisala 34-letna zvezdnica, ki z možem Kieranom Haylerjem pričakuje prvega otroka. Zaenkrat se še ne ve, na koga je letelo Katiejino sporočilo, a objavila ga je le nekaj dni za tem, ko je sodelovala pri kampanji, ki se zavzema za zakonsko prepoved spletnega ustrahovanja.

Sicer pa je že pred enim tednom na Twitterju izrazila zaskrbljenost nad četrto nosečnostjo, saj je morala na pregled zaradi pomanjkanja železa. "Zdravniki so mi hoteli pomagati s transfuzijo, a nisem pristala, zato so mi predpisali tablete in veliko hrane, ki vsebujejo železo," je razložila in že čez nekaj dni zapisala, da je vse v najlepšem redu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.