Magazin > VIP
26 ogledov

Katie pri ločitvi pomagala Beckhamova

Victoria Beckham, Katie Holmes FameFlynet Pictures
Katie Holmes naj bi se za ločitev od Toma Cruisa odločila po več resnih pogovorih s svojo najboljšo prijateljico, Victorio Beckham.

Igralka Katie Holmes naj bi se pred razhodom od Toma Cruisea obrnila na svojo najboljšo prijateljico Victorio Beckham, poroča britanski Now. "Katie je v družbi Victorie in Davida Beckhama videla, kako bi moral delovati normalen zakon, zato je uvidela, da je nekaj narobe v njunem odnosu s Tomom,“ je povedal neimenovani vir ter dodal: "Poshica je sicer skušala ostati nevtralna, vendar je Katie dala vedeti, da ji bo stala ob strani, ne glede na to, kako se bo odločila.“

Nekdanji slavni par, znan tudi kot TomKat, je sicer že dosegel dogovor glede njune ločitve, za katero je igralka na veliko presenečenje vseh vložila zahtevek 29. junija, in se tako izognila grdi sodniški bitki. Katie je boj pred sodiščem sicer pričakovala. Lepotica je najela kar tri odvetniške pisarne v treh zveznih državah. S svojimi zastopniki se je vedno pogovarjala po telefonih za enkratno uporabo, ker se je bala, da bi Tom zavohal, da se nekaj kuha.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.