Magazin > VIP
31 ogledov

Katie v strahu pred ugrabitelji

Katie Price, Princess Flynet
Prestrašena Jordan se boji, da bi ugrabili njene otroke, saj so pod njenim avtom našli skrito sledilno napravo.

Jordan, s pravim imenom Katie Price, živi v strahu, da so ona in njeni otroci postali morebitne tarče ugrabiteljev, saj so na njenem avtomobilu odkrili nameščeno sledilno napravo. Naprava se je nahajala na podvozju njenega range roverja, odkrili pa so ga mehaniki med rednim servisom. "Prva stvar, na katero sem pomislila, so bili moji otroci in njihova varnost," je priznala prestrašena starleta, ki je bila že pred 10 meseci tarča skupine ugrabiteljev. Boji se, da se zdaj dogaja nekaj podobnega. "Na začetku leta sem dobila grožnje o ugrabitvi, sedaj pa se sprašujemo, ali sta mogoče ta dva primera povezana. Tisti, ki je nastavil napravo na moj avto, je točno vedel, kje se v določenem trenutku nahajam. To je strašljivo," je dejala.

Katie je zadevo prijavila tudi policiji. "Na srečo je na njej serijska številka, tako da policija preiskuje, kdo jo je kupil. Mogoče bodo odgovorno osebo le ulovili," je optimistična mama treh otrok, ki je ponovno okrepila varnost na svojem posestvu. "Za nami je grozno leto. Že prej smo se soočali z grožnjami, a upala sem, da je to za mano," je še dodala.

Svetlolaska, ki je trenutno samska, je mama devetletnega Harveyja, petletnega Juniorja in štiriletne Princess.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.