Magazin > VIP
28 ogledov

Katiejina odlična poteza ob ločitvi

Katie Holmes, Suri Cruise FameFlynet
Preden je Katie Holmes vložila zahtevek za ločitev, je dobro premislila, kako in predvsem kje bo končala zakon s Tomom Cruisom.

Katie je imela dve možnosti: vložiti papirje v Kaliforniji ali v New Yorku. S pomočjo pametnih odvetnikov je zvezdnica to storila v New Yorku, kjer ima veliko boljše možnosti, da bi od Toma dobila tisto, kar zahteva. Sodniki v Velikem jabolku naj bi bili namreč bolj naklonjeni dodeljevanju polnih skrbništev materam, poleg tega pa se jim nestrinjanje pri vzgoji otroka zdi zadosten razlog za ločitev.

Borila se bo za Suri

"Katie prejema odlične pravne nasvete, saj je sodnikom v New Yorku dovoljeno upoštevati zelo veliko razlogov, zakaj se lahko zakon konča, med njimi pa je tudi vzgoja otroka," je za ameriški spletni portal RadarOnline.com povedal neimenovani vir. "Nepravilno vzgojo newyorški sodniki jemljejo zelo resno in je lahko ključni faktor pri odločitvi, komu bodo dodelili skrbništvo." Katie se bo pri tem najverjetneje sklicevala na scientologijo, ki je po njenem mnenju neprimerna za Surijino vzgajanje.

"Nikoli ne bo pristala na to, na kar je leta 2001 pristala Nicole Kidman," je dodal vir. Nicole je namreč ob ločitvi od Toma sprejela, da bo Tom postal primarni skrbnik njune posvojene hčerke Belle in posvojenega sina Connorja. "Katie hoče, da Tom ostane del Surijinega življenja, a primarna skrbnica hoče biti ona."

Sicer pa bo Katie za vsako leto s Tomom prejela tri milijone dolarjev, kar ji bo na bančni račun skupno naneslo 15 milijonov, pripadel pa ji bo tudi 35 milijonov vreden dvorec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.