Magazin > VIP
22 ogledov

Katin avto naprodaj na eBayu

Kate Middleton, princ William Flynet
Stari avtomobil Kate Middleton, golf iz leta 2001, se prodaja na eBayu. Njegova zdajšnja lastnica ga prodaja za začetno ceno 20 tisoč funtov, kar je skoraj deset tisoč funtov več, kolikor je zanj odštela Kate.

Sonny Brazil, trenutna lastnica Katinega nekdanjega vozila, je avtomobil pred nekaj dnevi ponudila na eBayu, kjer zanj zahteva vsaj 20 tisoč funtov (približno 22 tisoč evrov). Soproga princa Williama pa je zanj pred desetimi leti odštela okoli 11 tisoč funtov (približno 12 tisoč evrov). Zvesta mu je bila vse do leta 2007, ko ga je dala svojemu bratu Jamesu, ta pa ga je čez dve leti prodal Sonnyjevemu očetu, ki je lastnik prodajalne rabljenih avtomobilov. Ta ga je kmalu zatem podaril svoji hčerki.

Poleg golfa Sonny prodaja tudi manšete, ki so bile najdene v avtomobilu. "Nisem prepričana, komu pripadajo. Morda so od Jamesa ali pa celo od princa Williama." Sonny je navdušena nad dejstvom, da lahko avto zaradi slavne lastnice proda za veliko več kot bi ga sicer. Pričakuje se, da bo cena avtomobila na eBayu dosegla vsaj 30 tisoč funtov (približno 34 tisoč evrov).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.