Magazin > VIP
38 ogledov

Katina mama kraljevi družini ne zaupa

Kate s sestro Pippo in materjo Carole na včerajšnji predporočni generalki. (Foto Žurnal24 main
Biograf Andrew Morton trdi, da za Katino odločitvijo, da se po porodu za šest mesecev odseli z dvora, stoji Carole Middleton, ki Windsorjem menda prav nič ne zaupa.

Kot smo poročali, se namerava žena princa Williama po rojstvu prvorojenca ali prvorojenke za nekaj tednov umakniti z dvora. Preselila se bo domov k staršem. Pisatelj Andrew Morton, ki je spisal biografijo princese Diane, pravi, da ve, zakaj.

Za to idejo naj bi stala Katina mama Carole Middleton. "Carole prihaja iz srednjega sloja. Globoko v sebi Windsorjem ne zaupa," je izjavil Morton in dodal: "Le kdo bi ji lahko zameril? Točno ve, kaj se je zgodilo z Diano. Za svoje potomce si ne želi iste usode.“

Morton je zaslovel leta 1992, ko je izšla Dianina biografija, v kateri je natančno opisal njen nesrečni zakon s princem Charlesom in težaven odnos z njegovo družino. Biograf je zato prepričan, da bi Diana podpirala Katino odločitev. "Diana bi v Kate videla popolno mamo. Je namreč zelo kreativna, elegantna in prizemljena mlada dama."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.