Magazin > VIP
27 ogledov

Katine fotografije bo objavilo še več revij

Kate Middleton William EPA
Še več revij je napovedalo, da bo objavilo fotografije noseče vojvodinje Kate Middleton v bikinkah.

Vojvodinja Kate Middleton je spet žrtev neusmiljenih medijev. Potem ko so jo pred dnevi paparaci znova ujeli med dopustovanjem v bikinkah, tokrat je s svojim možem Williamom uživala na rajskem otoku Mustique, je italijanska revija Chi že objavila njene fotografije.

Objavo omenjenih fotografij pa je napovedalo še več revij. Med njimi tudi avstralska revija Woman's Day. Urednica revije Fiona Connolly je povedala: "To ni bila težka odločitev. Kate je na javni plaži, na plaži so tudi drugi dopustniki in ona je videti odlično. Gre za drugačno situacijo kot pri na pol golih fotografijah. V grmu se ne skriva noben fotograf in ona ni v zasebni vili. Mislim, da so Britanci glede tega občutljivejši. Mi Avstralci to vidimo vsak dan. Na plaži vidimo noseče ženske v bikinkah, zato smo glede tega manj občutljivi."

William in Kate nad objavo fotografij nista navdušena. Predstavnik kraljeve palače se je že odzval: "Zelo smo razočarani, da bodo fotografije vojvode in vojvodinje na zasebnih počitnicah objavljene čez lužo."

Omenjene fotografije naj bi kupile tudi druge revije, med drugim v Franciji, Nemčiji in ZDA.

Nekateri objavili po pomoti in se opravičili

Medtem so fotografije noseče Kate v kopalkah pomotoma objavili v oddaji This Morning na televizijski postaji ITV. Pokazali so naslovnico italijanske revije, za neljubi dogodek pa so se že opravičili.

"Na žalost smo po nesreči pokazali zamegljene fotografije naslovnice. Šlo je za obžalovanja vredno napako, za kar se iskreno opravičujemo. Vojvodinji in vojvodi se iskreno opravičujemo," je sporočil voditelj Eamonn Holmes.

Kot je znano, so mediji septembra lani objavili fotografije vojvodinje, ki se je sončila brez zgornjega dela kopalk. S princem sta dopustovala v Franciji v zasebni vili. Prva je fotografije objavila francoska revija Closer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.