Magazin > VIP
37 ogledov

Katini starši še ne bodo srečali kraljice

Kate so v kraljevo družino sprejemali postopoma. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Britanska kraljica Elizabeta II. se s starši Kate Middleton, s katero se bo aprila poročil njen vnuk, princ William, ne bo srečala pred poroko.

Čeprav bo kraljica uradno gostiteljica poroke in bo na vabilih njeno ime, pa se ne namerava srečati s starši Kate Middleton pred poroko, ki bo 29. aprila. "Ne gre za zavrnitev," so besede tiskovnega predstavnika Buckinghamske palače. "Gre preprosto za to, da kraljica doslej ni čutila potrebe, da bi se srečala s starši gospodične Middleton."

 

Katina oče in mama, Michael in Carol Middleton, ki vodita družinsko podjetje za organizacijo zabav na jugovzhodu Anglije, sta se že srečala s princem Charlesom in njegovo ženo Camillo. Lani novembra sta bila povabljena tudi na zabavo svoje hčerke in princa Williama na zasebnem posestvu princa Charlesa Birkhall na Škotskem, ki pa se je Charles in Camilla nista udeležila.

 

kraljica Elizabeta II, govor, OZN, pala%C4%8Da, obisk ZDA | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

A takšnega sprejetja nista deležna le Katina starša, temveč tudi bodoča princesa sama. Njen vstop v britansko kraljevo družino je bil podoben, saj so jo medse sprejemali postopoma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.