Magazin > VIP
34 ogledov

Katy in John sta se spet razšla

John Mayer Katy Perry FameFlynet
To je bilo pa hitro! Le dva meseca zatem, ko je med Katy Perry in Johnom Mayerjem ponovno vzplamtela romanca, naj bi se parček, ki se nikakor ne more odločiti, ali bi bil skupaj ali ne, spet razšel.

Po pričevanju virov blizu zvezdnikov, naj bi bila kratka sprava in romanca med Katy Perry in Johnom Mayerjem bolj mimobežna kot karkoli drugega. "Katy in John sta se ponovno zbližala med njenim oddihom med svetovno turnejo. Tistih par mesecev sta se imela super in se pretvarjala, da bo to trajalo, čeprav seveda ni,“ je razkril vir in dodal, da zvezdnika preprosto ne preneseta pritiska svojih karier. "Razlog, zakaj sta se razšla je že v preteklosti tičal v Katyjini prezaposlenosti. Johnu ni všeč, če ima premalo pozornosti, ona pa ima težave z zaupanjem, ko je tako daleč. Ugotovila sta torej, da je bolje, če si spet vzameta premor, glede na to, da sta zaradi njenih koncertov neprestano oddaljena drug od drugega.“

Drugi viri pa trdijo, da je Mayer postal neznansko ljubosumen na Katyjin uspeh: "Dejstvo, da se v njegovi karieri nič ne dogaja, je začelo krhati njuno razmerje. Katy je neprestano v pogonu. Postala je pozorna tudi na to, kaj drugi okoli nje pravijo – da je predobra zanj.“

Gre Katy že naprej s svojim življenjem? V Berlinu so jo namreč opazili v družbi člana zasedbe Mumford and Sons Winstona Marshalla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.