Magazin > VIP
19 ogledov

Katy in Russel poročena!

Mladoporočenca sta imela pokvarjene medene tedne. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Pevka Katy Perry in komik Russell Brand sta končno dahnila usodni da.

Poročna slovesnost poteka v Indiji. Med svati so med drugim pevka Rihanna in P. Diddy, ki bosta srečnemu paru tudi zapela.

Poročno slavje, na katerega je povabljenih 80 gostov, poteka v luksuznem letovišču Aman-i-Khas. Tam je igralec svojo nevesto lani tudi zaprosil za roko.

Pevka je oblečena v poročno obleko, ki jo je oblikovala libanonska modna oblikovalka Reem Reem Acra, za par pa so poskrbeli še drugi indijski modni oblikovalci. Prstana je za slavni par oblikoval indijski draguljar Hanut Singh.

Ljubiva se in rada bi se poročila v krogu družine in prijateljev. Ne gre za to, da bi prodala fotografije ali podpisala predporočno pogodbo, gre za normalno stvar.
Russell nekaj dni pred poroko

Mladoporočenca, ki sta se spoznala septembra 2009 na podelitvi MTV nagrad, sta skušala poročni dan skriti pred javnostjo. Ker pa je par malo poseben, je bila takšna tudi poroka. Poročno procesijo je spremljalo 21 kamel, več slonov in konjev, poroča Sky News.

Pevka pa je čisto podlegla tradiciji, saj je že nekaj dni pred poroko nosila tradicionalno poročno verižico v nosu. Le-to namreč nosijo neveste na poročni dan, ženin pa jo odstrani šele na poročno noč.

Eden od organizatorjev je ta teden razkril, da bo slavje trajalo šest dni, začela pa bosta s hindujskim obredom.

Katy je na svojem profilu na Twitterju že zaprosila za spoštovanje zasebnosti v času poroke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.