Magazin > VIP
16 ogledov

Katy in Russell najela šepetalko mačkam

Russell Brand, Katy Perry Žurnal24 main
Katy Perry in Russell Brand sta se obrnila na šepetalko mačkam za pomoč pri ukrotitvi njunega nepokornega mačjega tria.

Zvezdniški parček Katy Perry in Russell Brand sta se odločila rešiti težave z neposlušnostjo svojih treh mačjih prijateljev Krusty, Kitty Purry in Morrissey s pomočjo mačje strokovnjakinje, v upanju, da jima jih bo pomagala ukrotiti. Mačji trio se je namreč začel slabo vesti, medtem ko je bila pevka na turneji. Šepetalka mačkam pa jim je "na novo uredila njihove čakre ter jih tudi hipnotizirala".

Katy in Russell imata zelo rada svoje ljubljenčke. Komik jim svojo naklonjenost izkazuje celo z božičnimi darili, kot je pred kratkim priznal. "Za božič rad počnem normalne stvari. Gledam televizijo, sedim, se sproščam, gledam skozi okno, se igram z mačkami, jim dajem darila, v pričakovanju, da bodo nekako razumele koncept božiča."

Medtem pa je Katy tako rekoč "obsedena" z mačkami, kot je povedala. "Obsedena sem z mačkami. Hočem, da so elegantne. Mačke se vedejo v smislu: Moraš si zaslužiti mojo naklonjenost." V tem zvezdnica vidi podobnost s sabo. "Ljudje si morajo zaslužiti mojo ljubezen, vendar ko jo dam, je močna. Sem zelo samostojna, kot so tudi mačke, in stvari počnem ob mojem času. Moje mačke ubirajo ženski način, kar je seksi," še dodaja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.