Magazin > VIP
23 ogledov

Katy in Russell rešujeta zvezo

(Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Russell Brand in Katy Perry sta se le nekaj mesecev pred poroko odločila za terapijo za pare. Katy namreč meni, da z Russellom premalo časa preživita skupaj.

Katy, ki bo Russellu konec leta obljubila večno zvestobo, je zadnje čase zelo zaskrbljena, saj meni, da jima prenatrpan urnik onemogoča preživljanje časa skupaj. Zvezdnica je zato organizirala telefonsko svetovanje za pare.

 

"Zadnje mesece se skoraj ne vidita. Do poroke sta le še dva meseca, skupaj pa preživita zelo malo časa. Russell na snemanjih preživi 14 ur na dan, Katy pa potuje po Evropi in Avstraliji, kjer promovira nov album," je izdal njun bližnji prijatelj.

 

Parček si zato zdaj vzame eno uro na dan, da se prek telefonske konference v družbi terapevtke pogovarjata o svojem razmerju. "V tem času se poskušata čim bolj povezati, trudita se, da strast v njunem razmerju ne bi zamrla."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.