Magazin > VIP
35 ogledov

Katy Perry hotela narediti samomor

Katy Perry FameFlynet
Priljubljena pevka je šele zdaj priznala, da se je po ločitvi od Russella Branda hotela ubiti.

Katy Perry je v nedavnem intervju za revijo Billboard končno spregovorila o težkem obdobju, ki ga je preživljala po razpadlem zakonu z britanskim komikom Russellom Brandom. Pevka sicer o svojem zasebnem življenju nerada govori, saj pravi, da lahko vse izvemo iz njenih pesmi.

V intervjuju pa se je še posebno razgovorila o pesmi By The Grace Of God, med pisanjem katere se je spraševala, ali je sploh še vredno živeti. "Ta pesem je dokaz, kako težko sem preživljala tisto obdobje. Hočem nadaljevati? Si sploh še želim živeti?" je povedala Katy. Ta čustvena skladba je del njenega novega albuma Prism, besedilo pa gre nekako takole: "Ležim na tleh kopalnice, ne morem več tako naprej ... Ko se vidim v ogledalu, pa spoznam, da hočem živeti ... Ne bom pustila, da me ljubezen ubije."

Na srečo pa se Katy že nekaj časa počuti precej bolje in optimistično, za kar je zaslužen tudi njen novi fant John Mayer. Zvedznica je v intervjuju razkrila, da je ne pravlačita le njegov videz in talent, temveč tudi pamet. "On je pravi genij," je razkrila zaljubljena Katy.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.