Magazin > VIP
1 ogledov

Katy Perry se med nastopi zanaša na teleprompter

Katy Perry Flynet
Pevka med nastopi v živo uporablja elektronski boben z besedili svojih pesmi, ker se pogosto ulovi, da so njene misli drugje.

Katy Perry je na svoji turneji California Dreams uporabljala elektronski boben, s katerim si je pomagala zapomniti besedila svojih pesmi. Uporabo tega so ji svetovali njeni pop zvezdniški prijatelji, zdaj pa priznava, da ne more več brez njega. "Včasih pozabim kakšen delček pesmi ali spremenim kakšno besedo. Prej ga sicer nisem nikoli imela in tudi težav ne, zdaj pa se mi zdi, da je postalo bolj psihološko. Navsezadnje na večer zapojem 15 pesmi," je povedala in dodatno pojasnila: "Če je za mano res dolg dan, je to kot varnostna odeja. Na primer, če sem preveč delala ali premalo spala, včasih preprosto zamrznem. Ali če imam naslednji dan kaj pomembnega, kot je podelitev nagrad ali nastop na televiziji, ko sem na odru, ponavadi mislim na to, tako da mi je to res v pomoč," je priznala.

Poleg tega je povedala, da ji njen mož, britanski komik Russell Brand pred nastopi na lističe zapiše določene ključne besede, ki jih lahko uporabi med nastopom. "Moj mož je Anglež in ve veliko o Veliki Britaniji, veliko pa je nastopal tudi na Škotskem, Irskem in drugod. Pove mi o različnih nogometnih ekipah," je razkrila skrivnost, kako narediti vtis na lokalno prebivalstvo.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.