Magazin > VIP
6 ogledov

Katy za ločitev krivi Russella

Katy Perry, Russell Brand Flynet
Več kot pol leta po razpadu zakona je Katy Perry razkrila, da je za konec kriv Russell Brand, s katerim sta bila poročena komaj 14 mesecev.

Katy je v nedavnem intervjuju za britanski časnik The Sun dejala, da je zakon z Russellom propadel zato, ker je igralec ni hotel obiskati, ko je bila na turneji. Pevka pravi, da je to eden glavnih razlogov za konec. "Lahko bi rekla, da je bila to res iztočnica za konec," je pojasnila in dodala: "Vedno sem si želela narediti to ploščo (Teenage Dream, op. a.), in ko posnameš ploščo, greš seveda na turnejo. Turneje so mi vedno pomenile veliko, oboževalcem sem jih dolžna dati, saj se lahko samo njim zahvalim, da obstajam." S tem je 27-letna zvezdnica najverjetneje hotela poudariti, da Russell tega pač ni nikoli razumel.

Sicer pa se je med drugim tudi govorilo, da je Russell za ločitev zaprosil zato, ker si je želel otroke, Katy pa na materinstvo še ni bila pripravljena. Nekoč je dejala, da ne more misliti na otroka, dokler ima tako uspešno kariero. "Že od malih nog sem si želela peti v bleščečem kostumu. Želja se mi je uresničila in se mi še vedno uresničuje. Moram se opomniti, da sem si to želela in da moram biti za to neizmerno hvaležna, saj je za menoj še 500 deklet, ki si želijo biti na mojem mestu. Ko se bom odločila, da bom mama, pa bom samo to."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.