Magazin > VIP
62 ogledov

Kaznovan za smrt Usherjevega pastorka

Kyle Glover Usher FameFlynet
Moški, ki je vozil vodni skuter in z njim zadel pastorka pevca Usherja, ki je kasneje umrl v bolnišnici, je obsojen umora.

Enajstletni Kile Glover, nekdanji pastorek r'n'b zvezdnika Usherja, se je julija 2012 zabaval na jezeru Lanier v ameriški državi Georgia, ko je vanj z vso močjo trčil vodni skuter, ki ga je vozil družinski prijatelj, Jeffery S. Hubbard. Kile je med trkom utrpel hude poškodbe možganov in se je v bolnišnici več tednov boril za svoje živeljenje, kasneje pa podlegel poškodbam.

Hubbarda so zaradi povzročitve nesreče s smrtnim izidom aretirali marca lani, včeraj pa so ga na sodišču tudi obsodili. Sodnik ga je spoznal za krivega umora z vodnim plovilom, nepremišljenega ravnanja z vodnim plovilom, ter kršenja pravil vodnega prometa. Kazen mu bodo izrekli 5. marca. "Na koncu dneva vem, da tega ni storil nalašč. On bi lahko le ljubil Kila," je po obsodbi povedala Kileova mama in Usherjeva nekdanja žena, Tameka Foster.

Usher in Tameka sta se razšla leta 2009, a zvezdnik je Kila še po tem imel za svojega sina in je bil hudo prizadet ob njegovi smrti. O tem je celo posnel videospot Numb.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.