Magazin > VIP
76 ogledov

Kdaj smo med Kmetijo raje pogledali stran

faki, maruša
1/10
Planet TV
V letošnji sezoni šova Kmetija: Nov začetek, ki se bo z velikim finalom končala danes, je bilo ogromno prepirov, dramatičnih in tudi prav smešnih trenutkov.

Danes bo znano, kdo bo domov odnesel 50 tisoč evrov. V igri so še Franc, Faki, Bruno in Miha, kako bo potekal večer, pa si lahko preberete TUKAJ.

Med večjimi prepiri so bili spori med Majo in Nikom. “Najraje bi te udarila, da bi skupaj padel, tele blesavo. Pa se ne naduvli več tu pri ograji, ka te mamo vsi pun ku***!” mu je enkrat zabrusila pred kamerami. Razlog za njune sporčke, med katerimi ji je Niko celo očital, da ga je udarila, je bilo Majino ljubosumje. Mladenka je bila poleg tega prepričana, da se Niko premalo zavzema zanjo. Nanj je bila zaradi tega še zlasti jezna takrat, ko je bil Niko izbral med gospoda, ona pa je pristala pri hlapcih. “Kako se ti lahko z njimi zafrkavaš, smeješ in piješ, ko mene zebe? /.../ Če bi ti ležal na tistih trdih deskah, bi se pod tabo ulegla,”  je bila nad njim razočarana.

S spori sta nase opozarjala tudi Maruša in Faki. Med drugim sta se sprla zato, ker je bil Faki prepričan, da je Maruši pes bolj pomemben od njega. Maruša ga je takrat označila za primitivca in rekla:"A zdaj me boš spet drkal in mi uničil dan? Kaj se greš? Kako se do mene obnašaš?“ No, pa tudi Maruša je bila kdaj pa kdaj ljubosumna … Na Anitine dojke.

Počilo pa je tudi med Marušo in Jacqueline, ker je šlo Maruši na živce, da jo je njena sotekmovalka ves čas nekaj spraševala.

Sprla sta se tudi "kua je že"  Franc in Jaqueline. Franc se je sicer razburjal nad vsemi, ker ni bilo poskrbljeno za živali, najbolj pa nad Jacqueline, ki je – napaka – hodila za njim in mu poskušala razložiti, da je bila pri kravah. "Golazen,“ je sotekmovalce med drugim označil glava družine.

Frančevo jezo je okusila tudi Maruša, ki je potožila, da jo ves čas napadajo, kadar se s kom ne strinja. "Kaj te napadamo? Samo lapaš nekaj brez veze," je bil njegov odgovor.

V lase sta si skočila tudi Faki in Sebastijan, in sicer takrat, ko je bil Faki na željo Sebastijana nominiran. V areni je Sebastijan izgubil, tako kot tudi besedni dvoboj za mizo ... "V redu je, v redu je, glej, glej. To je vse, kar znaš reči,“ je Faki imitiral Sebo.

Nič boljši niso bili odnosi med Fakijem in Gregorjem. Anita je povedala, da se ji ne zdi pošteno, da porota izbira tekmovalce, ki se bodo uvrstili v superfinale. Faki ji je pritrdil in povedal, da si le zlobni želijo sedeti v poroti. Gregorju je izjava dvignila pokrov. "Ti nisi zloben? Pa vse si „šimfal“. Vsi, ki smo šli ven, smo bili najslabši. Bili smo smet,“ mu je zabrusil Gregor. Faki ga je spomnil, da je kritiziral le njegovo delovno vnemo, a Gregor se ni pustil zmesti. Napadel je Marušo, ki je po njegovem mnenju prav tako veliko posedala, in se norčeval iz Fakijevega znanja slovenščine.

Barbara se je sprla s Fakijem in Francem. "Ti si prvič kravo videla, ko si v ogledalo pogledala," je bil takrat do nje nesramen Faki.

V galeriji pa si lahko ogledate še nekaj vrhuncev letošnje sezone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.