Magazin > VIP
33 ogledov

Kdo bo novi mister Slovenije?

Žan Cvet
1/5
Ana Gregorič
Mistra Slovenije Žan Cvet in Miha Dragoš potrebujeta naslednika. Dobila ga bosta prav kmalu, saj se že začenja novo iskanje najlepšega med Slovenci.

Konec marca bodo že znani kandidati za letošnjega mistra Slovenije, nato pa se bodo vse do junija potegovali za laskava naziva mister Slovenije 2012 za mistra International in mister Slovenije 2012 za mistra Universe. Poglejmo, koga bosta nasledila zmagovalca.

V letu 2009 se je kot prvi z nazivom mister Slovenije za mistra International ponašal Peter Klinc. Dolenjec se je hitro prebil med najbolj priljubljene manekene pri nas, na svetovnem lepotnem tekmovanju Mister International pa se je zavihtel med prvih deset in zasedel odlično osmo mesto. Njegov naslednik Marko Janko, mister Slovenije 2010 za mistra International, je nadaljeval uspešno pot, ki jo je skupaj z organizacijo začrtal Peter. V letu 2010 je organizacija Mister Slovenije zakupila še eno svetovno lepotno licenco, mister Universe. Prvi naziv mister Slovenije za mistra Universe je pripadel še Bojanu Ilijaniču, fant pa se je takoj povzpel na lestvici najbolj zaželenih modelov pri nas in v letu 2011 zabeležil največ modnih nastopov med slovenskimi manekeni.

V tretji sezoni projekta Mister Slovenije blestita Miha Dragoš in Žan Cvet. Oba sta povsem nasledila sloves predhodnikov in takoj opozorila nase. Žan se je na svetovnem lepotnem izboru Mister International na Tajskem veselil osmega mesta in izenačil najboljšo slovensko uvrstitev na tem tekmovanju. Zdaj je pri nas povsem zaseden z modnimi nastopi in fotografiranji, čez mesec dni pa se odpravlja v Milano, kjer je že podpisal pogodbo z eno vidnejših italijanskih agencij. Podobno zgodbo piše tudi Miha, aktualni mister Slovenije za mistra Universe. Fant se je ravnokar vrnil iz Milana, kjer so ga naročniki takoj opazili, zdaj pa se že aktivno pripravlja na svetovni lepotni izbor Mister Universe 2012, ki bo julija v Dominikanski republiki.

Novega dobimo junija

Novega mistra Slovenije za mistra International in novega mistra Slovenije za mistra Universe 2012 bomo dobili sredi junija, ko se bo zgodila zaključna prireditev Mister Slovenije 2012. Razpis, na katerega se lahko prijavijo vsi željni modnih in lepotnih avantur, je aktualen od 20. marca, nahaja pa se na uradni spletni strani projekta misterslovenia.com.

Komentarjev 1
  • Oseba_ 11:22 05.marec 2012.

    kar slabo mi je, ko berem ta članek, pa sem normalna ženska...