Magazin > VIP
32 ogledov

Kdo bo pomagal Lindsay?

Lindsay in njen oče sta se pred kratkim ponovno zbližala, zatem ko sta bila odtu Žurnal24 main
Kdo bo v pomoč Lindsay Lohan pri njeni treznitvi? To naj bi bila Iris Martin, nekdanja svetovalka predsednika Billa Clintona.

Lohanova družina se trudi, da bi Lindsay čim lažje prebrodila težave in jo hočejo obkrožiti s pozitivnimi vplivi. "Ko bo Lindsay prišla ven, hočem, da ima okrog sebe pravo ekipo ljudi, ne Hollywoodčanov,“ je povedal oče Michael.

Tako si želi, da bi ji  pri treznitvi pomgala klinična psihologinja Iris Martin, ki je doštudirala na Univerzi Pennsylvania in je oblikovala "korporativno terapijo", ki jo je uporabljal tudi nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton za ključne domače in globalne pobude. "Potrebujemo takšne ljudi, kot je Iris Martin, ki je bila osebni analitik Billa Clintona več kot osem let, da so vključeni v Lindsayino novo življenje,“ je prepričan Lindsayin oče. Tako je navezal stik z Iris, da bi se povezala z Lindsay in bila del njenega novega življenja. "Ljudje, kot je Iris in njen odvetnik Tom Hansen, ki je tudi odvetnik Roberta Downeyja Jr., bodo vodili Lindsay na pravi poti. Upam, da bo Lindsay sprejela moj nasvet.“

Martinova je avtorica bestsellerja From Couch To Corporation, ki je dobila nagrado Ameriške psihološke zveze kot ena najbolj pomembnih knjig v psihologiji.

Lohanovi pa je losangeleški sodnik odredil, da mora ostati na zdravljenju na kliniki Betty Ford vsaj do 3. januarja letos, zatem ko je bila septembra pozitivna na testu za droge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.