Magazin > VIP
33 ogledov

Kdo je 18-letnica, ki ji grozi mamina usoda?

Bobbi Kristina Whitney Houston twitter.com
Ob tragični smrti pevske dive Whitney Houston so misli mnogih usmerjene tudi k njeni 18-letni hčerki Bobbi Kristini Brown, ki jo je pevka pustila za sabo.

Bobbi Kristina Brown, hčerka pretekli vikend preminule legendarne pevke Whitney Houston, se je rodila 4. marca leta 1993, le osem mesecev po poroki njene mame z Bobbyjem Brownom. Za pevsko divo je bil to edini otrok, medtem ko ima Bobby še štiri. Njegov najmlajši sin Cassius je star le dve leti.

Bobbijino otroštvo ni bilo nič kaj preprosto. Oba starša sta bila bitko s drogami, leta 2003, ko je bila stara le deset let, pa so njenega očeta aretirali zaradi napada na mamo. Leto kasneje je bil obsojen na 90 dni zaporne kazni, ker tri mesece ni plačeval otroške podpore.

Oktobra leta 2006 je Whitney vložila zahtevek za ločitev in prihodnjega aprila je sodišče dodelilo skrbništvo nad hčerko njej. Pevka se je takrat na sodišču izrekla, da ne potrebuje Bobbyjeve podpore, in trdila, da se njena hčerka ne more zanesti na očeta. "Nezanesljiv je," je povedala glasbenica o Brownu. "Če reče, da bo prišel, včasih pride, navadno pa ne."

Po maminih stopinjah

Osemnajstletnica si je sicer z materjo poleg ljubezni do glasbe delila tudi njeno občutljivo čustveno naravo. Leta 2008 je pristala v psihiatrični bolnišnici, potem ko naj bi želela med prepirom zabosti svojo mamo, nakar je rezilo usmerila proti sebi in si hotela prerezati zapestja. Mladenka je prevzela tudi Whitneyjin vzorec glede opojnih substanc, saj se je tudi sama zatekla v svet omame. Marca 2011 so jo na neki zabavi ujele kamere med snifanjem kokaina in njeni prijatelji so bili v strahu, da je zaradi kajenja marihuane in opijanja z alkoholom že na poti v pogubo. Njen nekdanji fant, s katerim sta bila skupaj več kot dve leti, je bil sicer prepričan, da so ji ravno starši omogočili takšen stil življenja. "Težko bi jo bilo zaustaviti, da ne bi kupovala alkohola in drog, saj ji je mati dajala tisoč dolarjev na teden," je povedal in dodal, da je jemala tudi večje količine kokaina. Dva meseca kasneje se je Bobbi Kristina znašla v pijanskem prepiru z Whitneyjinim posvojenim sinom Nickom Gordonom, iz spora pa izšla v lisicah in kaznijo zaradi pitja alkohola.

Težavna najstnica je sicer upala, da se ji bo uspelo vrniti na pravo pot s pomočjo resničnostnega šova. Tako je marca lani pompozno oznanila na Twitterju: "Uganite! Trenutno sestankujemo o začetkih mojega lastnega resničnostnega šova," je zapisala. Tudi njena starša sta imela leta 2005 svoj šov z naslovom Being Bobby Brown.

Po mamini smrti se je zatekla v svet omame

Bobbi Kristina je novico o smrti svoje matere izvedela v avli hotela Beverly Hilton, kjer so Houstonovo prejšnjo soboto popoldne našli nezavestno v kadi v njeni hotelski sobi. Mladenko pa je smrt njene matere tako prizadela, da se je zatekla k opojnim substancam. "Bolečino ob mamini smrti si je poskušala olajšati z nekaj alkoholnimi pijačami," je povedal neimenovani vir. "Bila je vsa iz sebe, na robu popolnega zloma." Vendar so ji člani Whitneyjinega osebja žal hkrati dali tudi pomirjevala, kar ni bila prav nič posrečena kombinacija, saj je zatem omedlela. Poleg tega je po pogrebu svoje matere izginila, kasneje pa so njeni svojci izvedeli, da se je drogirala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.