Magazin > VIP
31 ogledov

Kdo je oče malega Zacharyja?

Otroka želita vzgajati v Angliji. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Kdo je biološki oče malega Zacharyja? Je to sir Elton John ali njegov partner David Furnish? Na to vprašanje nimata odgovora.

Paru je malega Zacharyja, s polnim imenom Zachary Jackson Levon Furnish-John, rodila nadomestna mati na božični dan. Elton John in David Furnish sta v intervjuju za ameriško revijo razkrila, da ne vesta, kdo je v resnici biološki oče njunega sinka. David je povedal: "Ne veva, kdo je njegov biološki oče. Vsak dan ga gledava in trenutno ima Eltonov nos in moje roke.“ Elton pa je dodal: "Če bo kdaj želel vedeti, bomo opravili DNK test.“

David je nadalje povedal, da nadomestna mati sprva ni vedela, čigav je otrok. "Najprej smo imeli razgovore s psihologi, zatem pa naju je nadomestna mati izbrala iz anonimnih profilov. Sprva sva oba uporabila psevdonim in smo se spoznavali prek telefona. Nato je nekega dne ugotovila, kdo sva.“ Vendar ji to ni bilo mar in tudi nadalje želi ostati anonimna.

Želja slavnega para je, da bi ostali v stikih in bi jo njun sin spoznal, saj mu nameravata vedno govoriti po resnici. Tako tudi že pripravljata spominsko knjigo in mu nameravata povedati vse, takoj ko bo dovolj star, da bi razumel.

Ta izkušnja je Eltona in Davida le še bolj zbližala. "To naju povezuje. In ni je večje odgovornosti v življenju kot vzgajati otroka. Nameravava jo izpolniti po najboljših močeh."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.