Magazin > VIP
217 ogledov

Kdo je ženska, ki je ujela Clooneyja

Amal Alamuddin FameFlynet
V nedeljo je številne presenetila novica, da se je večni samec George Clooney zaročil. Kdo je njegova izbranka?

V zadnjih 20 letih je igralec George Clooney, ki bo čez nekaj dni slavil svoj 53. rojstni dan, hodil z več lepoticami, med njimi manekenkami, igralkami in drugimi slavnimi osebami. Njegova zaročenka Amal Alamuddin pa je čisto drugačna od vseh njegovih dosedanjih ljubic. Par sta postala lansko jesen, le nekaj mesecev po Georgeevem razhodu s Stacy Keibler. Ta ga je kmalu prebolela, saj se je kmalu poročila s poslovnežem, George pa si je vzel čas in z Amal prepotoval svet. Med drugim sta bila na Sejšelih in na safariju v Afriki.

Priznana odvetnica s srcem

Amal je stara 36 let in je pravnica. Rodila se je v Bejrutu, tekoče govori angleško, francosko in arabsko. Študirala je na oxfordski univerzi, leta 2000 pa je začela študij na newyoški pravni fakulteti. Med študijem je delala kot pripravnica za vrhovno sodnico Sonio Sotomayor. Po diplomi je začela delati v newyorški odvetniški pisarni Sullivan & Cromwell, tam pa si je izkušnje nabirala tri leta. Zastopala je stranke v kazenskih postopkih, med njimi v odmevnem procesu družbe Enron. Trenutno dela v odvetniški pisarni Doughty Street Chambers v Londonu ter opravlja specializacijo v mednarodnem pravu, človekovih pravicah, izročitvah in kazenskem zakoniku. Je pravna svetovalka kralja Bahrajna in zastopa predstavnika WikiLeaksa Juliana Assangea. Izdala je več knjig, med drugim The Law and Practice of the Special Tribunal for Lebanon. Med študijem je prejela nagrado Jack J. Katz, ki jo podelijo najboljšim študentom. Pristala je tudi na lestvici najprivlačnejših odvetnikov v Londonu.

Delala se je nedostopno

Clooneya je osvojila s starim trikom – delala se je nedostopno. Po navedbah virov blizu para ga je dvakrat zavrnila, ko jo je povabil na večerjo z izgovorom, da je preveč zaposlena. Poleg vsega se obnaša precej normalno in ji njegova slava ni pomembna. Njeni prijatelji pravijo, da je izjemno ambiciozna in pametna. Ve, kaj si želi in kako to dobiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.