Magazin > VIP
17 ogledov

Kdo načrtuje kraljevo poroko?

Kate in William bosta usodni da dahnila 29. aprila v Westminsterski katedrali. ( Žurnal24 main
Številni se sprašujejo, kdo skrbi za organizacijo poroke Kate Middleton in princa Williama. Britanski mediji so izbrskali, kdo so odgovorni, da bo kraljeva poroka popolna.

„Kate in William sta se odločila, da bo za organizacijo poroke skrbelo gospodinjstvo na dvoru,“ je o velikem dnevu povedal tiskovni predstavnik britanskega dvora. Glavno vlogo pri organizaciji poroke naj bi prevzel osebni tajnik princa Williama, Jamie Lowther-Pinkerton. 50-letnega nekdanjega vojaka je princ Charles zaposlil pred petimi leti, da bi njegovima sinovoma pomagal pri karieri v vojski.

Desna roka Lowther-Pinkertona pri načrtovanju poroke naj bi bila Helen Asprey, Williamova osebna asistentka, ki Kate in Williamu že vrsto let pomaga pri načrtovanju in usklajevanju njunih urnikov. Aspreyjeva je bodočo princeso pospremila tudi v Westminstersko katedralo, kjer se bo mladi par poročil. William in Kate sta za glavnega tiskovnega predstavnika v zvezi s poroko imenovala Miguela Heada, ki je bil zaposlen na ministrstvu za obrambo.

Pri organizaciji poroke pa naj bi sodelovali tudi nekateri družinski člani. Bodoči princesi naj bi po poročanju britanskih medijev pomagali sestra Pippa in mati Carole, ki ji med drugim svetujeta tudi pri izboru obleke, 27-letna Pippa pa naj bi bila celo sestrina družica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.