Magazin > VIP
64 ogledov

Kdo so mladi milijonarji

Daniel Radcliffe Emma Watson Rupert Grint Reuters
Najbogatejši pod 30. Med mladimi Britanci vodi "Harry Potter" Daniel Radcliffe (22 let) s približno 60 milijoni evrov.

Revija Heat Magazine je sestavila lestvico najbogatejših mladih Britancev, mlajših od 30 let. Vrh je zasedel zvezdnik filmov o Harryju Potterju Daniel Radcliffe s približno 60 milijoni evrov. Na drugem mestu je zvezdnica Piratov s Karibov Keira Knightley s približno 36 milijoni, na 3. mestu pa igralec iz filmov Somrak Robert Pattinson s premoženjem, vrednim okoli 29 milijonov evrov.

Igralci pred glasbeniki

Na vrhu lestvice je še kup mladih britanskih igralcev – na četrtem in petem mestu sta Radcliffova kompanjona iz filmov o Harryju Potterju Emma Watson (27,8 milijona) in Rupert Grint (25,2 milijona). Pevka Leona Lewis se je s 15 milijoni uvrstila na peto mesto, največji premik na lestvici v primerjavi z lani pa je uspel R&B-pevki Cheryl Cole, ki je s 14. mesta skočila na sedmo – njeno premoženje je ocenjeno na okoli 13 milijonov evrov. Mesto za njo je Katie Melua, ki je znana po hitu Nine Million Bicycles in je pred časom nastopila tudi v Ljubljani.
Prvega mladega rockerja najdemo šele na 13. mestu – to je Alex Turner, pevec indie rock senzacije Arctic Monkeys, s približno 10,5 milijona evrov. Mesto pred njim je soul pevka Joss Stone, mesto za njim pa Mika. Na lestvici se je znašla tudi soproga nogometaša Wayna Rooneyja, Coleen Rooney, sicer TV voditeljica in kolumnistka; z 9,5 milijona evrov je pristala na 15. mestu. Pevka Duffy je s 6,8 milijona na 19. mestu, Florence Welch, vokalistka skupine Florence and the Machine, ki je maja lani nastopila v Kinu Šiška, pa s 4,4 milijona evrov na 29. mestu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.