Magazin > VIP
24 ogledov

Kdo sovraži koga v Hollywoodu

Nicki Minaj Mariah Carey Reuters
Poznate vse spore med slavnimi? Mi smo našli nekaj takšnih, ki trajajo že leta, verjamemo pa, da jih je še malo morje.

Donald Trump zelo rad govori o politiki, še raje pa čez politike. Najraje se spravi kar nad predsednika Baracka Obamo, in to kadar dobi priložnost. Nazadnje je trdil, da se predsednik ni rodil v ZDA, a mu je Bela hiša kljub temu izdala ameriški rojstni list.

Michael in Dina Lohan sta zagotovo najslavnejša zakonca, ki se odkrito sovražita in prepirata na očeh javnosti še leta po tem, ko sta se ločila. Jabolko spora je vedno in povsod njuna težavna hčerka Lindsay Lohan, oba pa drug drugemu očitata slabe starševske sposobnosti.

Provokativna voditeljica Chelsea Handler ne skriva, koga vse ne mara. Na njenem seznamu je tudi Angelina Jolie, saj jo ob vsaki priložnosti vlači po rumenih medijih. "Videti je kot demon," je pred kratkim dejala. Chelsea je sicer zelo dobra prijateljica Jennifer Aniston, zato številni mislijo, da zato opravlja Angelino, a sama pravi, da ne. "To nima nobene povezave z Jennifer. Kot ženska preprosto vidim, kdo je poredno dekle. Pač ne maram Angeline Jolie. Ona ni dekle za dekleta, jaz pa imam rada takšne," je pojasnila.

Alec Baldwin in Kim Basinger imata podobne težave kot zakonca Lohan. Ločila sta se že davnega leta 2001, a sta si še vedno v laseh zaradi hčerke Ireland. Stvari so se pogrele predvsem po tem, ko je Alec hčerko zmerjal z "nesramnim in nepremišljenim majhnim prašičem", ki je pricurljal na internet.

Taylor Swift kuha mulo zaradi Tine Fey in Amy Poehler, ki sta se pošalili iz njenega ljubezenskega življenja na letošnji podelitvi zlatih globusov. Mlada pevka besa ni dolgo držala v sebi in je za Vanity Fair povedala, da "za takšne ženske, ki ne pomagajo drugim ženskam, v peklu obstaja poseben prostor". Tina in Amy sta se ji po tem opravičili in dejali, da je šlo več kot očitno za šalo.

Christina Aguilera in Kelly Osbourne sta že nekaj let v tako imenovanem "debelem" sporu. Kelly se je na Christino spravila po tem, ko se je močno zredila in pevko označila za debelo prasico, ter se ob tem branila z besedami, da je Christina začela prva. Tudi Kelly je bila nekoč malo bolj zaobljena in Christina takrat menda ni skoparila z žaljivkami. "Bila je krava do mene. Meni je toliko let govorila, da sem debela, zato veš kaj? Je** se, tudi ti si debela!" Christina se na te besede do zdaj še ni odzvala, je pa Kelly pred kratkim priznala, da je zvezdnica zadnje čase videti precej bolje.

Kim Kardashian in Paris Hilton sta bili nekoč najboljši prijateljici, zdaj pa sta daleč od tega. Paris naj bi šlo v nos to, ker je Kim postala veliko bolj slavna kot ona, prijateljstvo pa naj bi razdrla z blatenjem Kim zaradi porno posnetka po katerem je zaslovela. "Ne bi hotela Kimine riti, ogabna je! Spominja me na sir v kanti za smeti," je povedala v neki radijski oddaji leta 2007. Čeprav se je kasneje opravičila, nikoli nista povsem zakrpali prijateljstva. Kim se je čez nekaj časa v svojem šovu celo pošalila na njen račun. "Nisem Paris," je rekla svoji mami, ko ji je ta dejala, naj s seboj vzame očala za gledanje v temi, ko sta zasledovali njenega očima. Kim se je s tem nanašala na Parisin domači seks posnetek.

Tom Cruise in Brooke Shields še vedno nista najboljša prijatelja. Za to je kriv kar Tom sam, ko je Brooke javno kritiziral, ker je poporodno depresijo zdravila s tabletami. Brooke je bila po tem razjarjena in mu ni ostala dolžna. Kadar je le lahko, ga je blatila v medijih.

Mariah Carey in Nicki Minaj sta pokazali, kaj se zgodi, ko stara diva sreča novo divo. Drama se je začela med avdicijami za Ameriški idol, kjer sta obe članici žirije. Nicki je Mariah očitala, da se obnaša kot diva, obe pa sta se kasneje opravljali še v rumenih medijih in na Twitterju. "Zakaj je ženska, ki je tako uspešna pri svojih letih, še vedno tako zagrenjena in negotova vase," je Nicki zapisala na Twitterju.

Dave Grohl, nekdanji bobnar skupine Nirvana in prijatelj Kurta Cobaina, se nikoli ni razumel z njegovo izbranko Courtney Love. V sporu sta že vse od Kurtove smrti; Courtney je Dava obtoževala, da je osvajal njeno hčerko, njegovo skupino Foo Fighters pa označila za "gejevsko". Dave ji ni ostal dolžen in ji je vedno očital težave z drogo in alkoholom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.