Magazin > VIP
21 ogledov

Kdo vse je dahnil usodni da

Ivanka in njen mož. Žurnal24 main
V dobrem in v zlu, dokler naju ne ločijo nepremostljive razlike? Zvezdniški zakoni trajajo nekateri dlje, drugi manj časa. Vsako leto pa številni znani pari skočijo v zakonski jarem.

V prvi polovici leta so se poročili tudi: Parminder Nagra in James Stanton, Mandy Moore in Ryan Adams, David Letterman in Regina Lasko, Natasha Bedingfield in Matt Robinson, Roger Federer in Miroslava Vavrinec, Andy Roddick in Brooklyn Decker, Maggie Gyllenhaal in Peter Sarsgaard, Meg White in Jackson Smith, Mike Tyson in Lakina Spicer.

Leto 2009 se je začelo v pričakovanju poroke pevke Fergie in igralca Josha Duhamela. Par se je vzel v Malibuju pred več sto svati. Že v prvem letu zakona ju je doletela prva preizkušnja, ki sta jo očitno dobro prestala. Josh naj bi se namreč spozabil z neko striptizeto. Igralec je to zanikal, Fergie pa mu, kot kaže, verjame.

Poročiti se je zabavno, zakaj se ne bi dvakrat? Prav to sta storili Salma Hayek in Gisele Bundchen. Salma, ki se je lani za kratko razšla s svojim zaročencem, se je prvič poročila na valentinovo v Parizu. Veliko slavje sta s Francoisjem-Henrijem Pinaultom priredila še 25. aprila v Benetkah, kjer sta si drugič obljubila zvestobo.

Gisele Bundchen se je s Tomom Bradyjem prvič poročila konec februarja v Los Angelesu. Razkošno poroko, na kateri je bil prisoten tudi Bradyjev sin iz prejšnje zveze, sta priredila v Kostariki. V začetku decembra se jima je rodil prvi otrok, ki sta ga poimenovala Benjamin.

O razkošni poroki je sanjala tudi manekenka Adriana Lima, a sta se z zaročencem Markom Jarićem odločila drugače. Na valentinovo sta si obljubila zvestobo v Wyomingu, daleč stran od budnih paparacev. Menda naj bi večji zabavi pripravila konec leta, eno v Srbiji in drugo v Braziliji.

Karibe si je za poročno destinacijo izbral Bruce Willis, ki je pred oltar popeljal Emmo Heming. Med svati so bile njegove tri hčerke, bivša žena Demi Moore in njen mož Ashton Kutcher. Svojo zvezo sta morala uradno potrditi tudi pred ameriškimi oblastmi.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Uradno sta usodni da dahnila Heidi Montag in Spencer Pratt, ki sta lani novembra pobegnila v Mehiko in se tam poročila. Tokratna poroka je bila taka, kot si jo je nevesta želela. V beli obleki in pred očmi najbližjih.

Ni bolj primernega kraja za poroko playboyeve zajčice kot playboyev dvorec. Kendra Wilkinson, nekdanja playboyeva zajčica, je prav tam obljubila zvestobo športniku Hanku Baskettu. Kljub napovedi, da naj bi jo pred oltar popeljal sam Hugh Hefner, se to ni zgodilo. Kendro je oddal kar njen brat.

Channing Tatum in njegova izvoljenka Jenna Dewan sta se navdušila nad vilami, zato je njuna poletna poroka v Malibuju potekala v znamenju teh pravljičnih bitij. Veliko bolj umirjena je bila poroka Roberta Redforda. Igralec je v Hamburgu v krogu najbližjih popeljal pred oltar Sibylle Szaggars, s katero sta skupaj že več kot deset let.

Usodni da so dahnili tudi: Kara DioGuardi in Mike McCuddy, Anna Faris in Chris Pratt, Jason Schwartzman in Brady Cunningham, Ali Larter in Hayes MacArthur, Christina Milian in The-Dream, Zooey Deschanel in Ben Gibbard, Jamie Presley in Simran Singh, Claire Danes in Hugh Dancy, Christina Hendricks in Geoffrey Arend, Elisabeth Moss in Fred Armisen, Ron Livingston in Rosemarie Dewitt, Marla Sokoloff in Alec Puro, Kevin Jason in Danielle Delasa, Alyssa Milano in David Bugliari.

Prvega avgusta sta pred oltar stopila Mark Wahlberg in Rhea Dhuram. Na poroki so pomembno vlogo odigrali njuni trije otroci. Sveže poročena zakonca sta naznanila, da se bo družina v kratkem še povečala. O povečanju družine razmišljata tudi Milla Jovovich in Paul W. S. Anderson, ki sta se poročila 22. avgusta.

Josephu Fiennesu je uspelo tisto, o čemer mnogi zvezdniki sanjajo. Za njegovo poroko z Mario Dolores Dieguez so mediji izvedeli več kot mesec dni kasneje. Njuno pravo nasprotovanje sta bila Khloe Kardashian in Lamar Odom. Khloe, katere življenje lahko ameriški gledalci spremljajo v enem izmed številnih resničnostnih šovov, je z mediji delila vse.

Mediji so prišli na svoj račun tudi konec oktobra, ko se je poročila ena najbogatejših mladenk v ZDA. Ivanka Trump, hči Donalda in Ivane Trump, je pred 500 gosti vzela Jareda Kushnerja. Poroka je bila vse, kar si je Ivanka želela, njen oče pa je razkril, da je navdušen nad svojim zetom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.