Magazin > VIP
138 ogledov

Kdo vse sestavlja "prvo družino“ ZDA?

Marpla Maples in Donald Trump
1/6
Profimedias
Donald Trump je bil trikrat poročen, ima pet otrok in osem vnukov.

Petinštirideseti predsednik ZDA Donald Trump je imel pestro zasebno življenje. Nepremičninski mogotec ima namreč kar dve bivši ženi – s Čehinjo Ivano je bil poročen od leta 1977 do leta 1992, z igralko Marlo Maples pa od leta 1993 do leta 1999. Melanio je pred oltar popeljal 2005. Tako njo kot njunega 10-letnega sina Barrona smo vam že predstavili, to pa smo izbrskali o njegovih otrocih iz prejšnjih zakonov.

Sin Donald Jr. Trump
V zakonu z Ivano so se Trumpu rodili trije otroci. Najstarejši, Donald Jr., je star 38 let, študiral je na univerzi v  Pennsylvaniji, in sicer ekonomijo. Od leta 2005 je poročen z manekenko Vanesso Haydon, s katero ima pet otrok – hčerki Kai Madison in Chloe Sophio ter sinove Donalda Johna III., Tristana Milosa in Spencerja Fredericka. Dela za očeta, ki mu je dodelil mesto podpredsednika organizacije Trump. Njegova glavna naloga naj bi bilo sklepanje poslov v tujini.

Ivanka Trump
Zdi se, kot bi bila 34-letna Ivanka očkova ljubljenka. Trump je večkrat povedal, da svoji hčerki slepo zaupa. Ivanka mu je med celo volilno kampanjo stala ob strani, skrbela pa je tudi za družinsko podjetje. Z očetom, tako pravi Ivanka, se po telefonu slišita petkrat na dan, če se tekom dneva ne uspeta videti. "Zaupam ji. Ima dober občutek za nepremičnine in odlične politične instinkte,“ je pred časom izjavil ponosni očka, ki je med volilno kampanjo izustil marsikatero neprimerno izjavo, na katero je javnost tudi s pomočjo Ivankinih diplomatskih besed hitro pozabila.

Ivanka je nekaj časa delala tudi kot manekenka, med drugim za modno hišo Versace. Leta 2012 je lansirala svojo blagovno znamko, ki izdeluje oblačila za poslovne ženske.

Ivanka je poročena z Jaredom Kushnerjem, s katerim ima tri otroke - Arabello Rose, Josepha Fredericka in Theodora Jamesa. Kushner prav tako prihaja iz premožne družine, ki se ukvarja z nepremičninami, poleg tega je tudi eden od lastnikov časnika The New York Observer.

Eric Trump
Najmlajši otrok, ki ga ima Trump z Ivano, je 32-letni Eric, ki si je zelo blizu s sestro Ivanko. "Pomagala mi je, me vzgajala, me vzela s sabo v trgovino in iz mene poskušala narediti "kul" fanta,“ je nekoč izjavil Eric, ki je študiral na univerzi v Georgetownu (ekonomijo in menedžment). Takoj po študiju je tudi on začel delati v očetovem podjetju. Eric se ukvarja tudi z vinarstvom. Je lastnik Trump Winery in tudi ustanovitelj dobrodelne fundacije, ki je za bolnišnico St. Jude zbrala že več kot 28 milijonov dolarjev. Eric se je pred dvema letoma poročil s televizijsko producentko Laro Yunaska.

Tiffany Trump
V zakonu z Marlo Maples se mu je rodila Tiffany, ki je dopolnila 22 let. Tiffany se je javnim prireditvam z očetom izogibala, na strankarskem zborovanju republikancev pa je doživela svoj veliki trenutek, saj je imela govor, v katerem je povedala, da je njen oče rojeni motivator in da jo je naučil, da je trdo delo pomembno. Tiffany je pred kratkim zaključila študij sociologije in urbanistike.

Komentarjev 2
  • marabunta 10:09 13.november 2016.

    se vidi, da imajo očetove gene, vsi delavni, zagnani, razgledani in sposobni...vsa čast ! nevoščljivi pa itak vedno najdejo nekaj, da lahko pljuvajo vse počez po njih

  • glicinija 09:12 13.november 2016.

    moramo priznati, pridni pa so, lahko bi špilali Paris...